ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο φαρίνα ολικής 500γρ.
- 8 μεγάλα καρότα
- 100ml νερό
- 200ml ελαιόλαδο
- ½ κουταλάκι αλάτι Ιμαλάιων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα. Ρίχνουμε στο μίξερ το νερό και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και τα τριμμένα καρότα.
Ανακατεύουμε πολύ λίγο, ίσα ίσα να ανακατευτούν τα υλικά μας.
Πλάθουμε τα κριτσίνια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο τα κριτσίνια καρότου και τα τοποθετούμε σε μια σχάρα.
Τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσουν καλά ώστε να φύγει η υγρασία τους εντελώς και να μην μαλακώσουν.
Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και τα τριμμένα καρότα.
Ανακατεύουμε πολύ λίγο, ίσα ίσα να ανακατευτούν τα υλικά μας.
Πλάθουμε τα κριτσίνια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο τα κριτσίνια καρότου και τα τοποθετούμε σε μια σχάρα.
Τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσουν καλά ώστε να φύγει η υγρασία τους εντελώς και να μην μαλακώσουν.