ΥΛΙΚΑ
- 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλάϊων
- 5 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό φρεσκοστυμμένο λεμόνι
- 2 φλιτζάνια μαγειρεμένες φακές
- 1-2 ώριμα αβοκάντο κομμένα στα τέσσερα
- 1/4 φλιτζάνι καβουρδισμένα καρύδια, ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε τη ρίγανη, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
Ανακατέψτε τις φακές με 2 κουταλιές της σούπας από το λάδι με την ρίγανη.
Ρίξτε τα υλικά σε ένα μπολ και πριν σερβίρεις, κόψε από πάνω το αβοκάντο.
Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο ακόμα και πασπάλισε με τα καρύδια.
Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ακόμα ελαιόλαδο ή χυμό λεμονιού.
Ανακατέψτε τις φακές με 2 κουταλιές της σούπας από το λάδι με την ρίγανη.
Ρίξτε τα υλικά σε ένα μπολ και πριν σερβίρεις, κόψε από πάνω το αβοκάντο.
Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο ακόμα και πασπάλισε με τα καρύδια.
Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ακόμα ελαιόλαδο ή χυμό λεμονιού.