ΥΛΙΚΑ
- 1 αχλάδι
- 1 πράσινο μήλο
- 1 κόκκινο μήλο
- 1 μανταρίνι
- 1 μικρή φέτα τζίντζερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μικρά κομμάτια.
Αλέθουμε τα συστατικά ένα ένα στο μπλέντερ, ξεκινώντας με το τζίντζερ και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα.
Μπορούμε από πάνω από το χυμό να πασπαλίσουμε κανέλα και μοσχοκάρυδο.
Αλέθουμε τα συστατικά ένα ένα στο μπλέντερ, ξεκινώντας με το τζίντζερ και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα.
Μπορούμε από πάνω από το χυμό να πασπαλίσουμε κανέλα και μοσχοκάρυδο.