Πίτσα Vegan μεσογειακή

ΥΛΙΚΑ
  • 1 τορτίγια μεσαίου μεγέθους
  • 1 ντομάτα
  • ½ πιπεριά
  • ¼ κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. ελιές
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 60γρ χορτοφαγικό τυρί που λιώνει
  • 2 κ.σ.βίγκαν πέστο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Σκόρδο σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε την ντομάτα στα δύο.

 Την μισή την βάζουμε στο μπλέντερ με αλάτι,πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο και την αλέθουμε μέχρι να γίνει σε μορφή σάλτσας.

Την αλείφουμε πάνω στην πίττα και από πάνω αλείφουμε και την σάλτσα πέστο.

Τρίβουμε το τυρί και το προσθέτουμε και αυτό πάνω στην πίτσα.

Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και την άλλη μισή ντομάτα και τα προσθέτουμε και αυτά πάνω στην πίτσα μαζί με τις ελιές και την κάπαρη.

 Ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν τα λαχανικά και να λιώσει το τυρί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ