ΥΛΙΚΑ
- 3 φλ. σπανάκι baby
 - 1 ώριμο αχλάδι
 - 3 κουτ.σούπας ρόδι
 - 2 κουτ. σούπας αποξηραμένα σταφίδες
 - 3 κουτ. σούπας καβουρδισμένα καρύδια
 - 60γρ. ανθότυρο
 
Για τη βινεγκρέτ:
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
 - 2 κ.σ κούπας ξύδι από λευκό κρασί
 - 1 κ.σ μουστάρδα
 - 1 κουτ. γλυκού μέλι
 - αλάτι & πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φύλλα από το σπανάκι, ψιλοκόβουμε το αχλάδι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, χτυπάμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και περιχύνουμε.
																		

